NOVI DETALJI

JAZBINA BLUDA U OKOLICI ZADRA Svjetski poznati dreser pasa djevojkama posuđivao novac pa ih tjerao na prostituciju

 Facebook

ZADAR - Istražni zatvor u trajanju od trideset dana određen je svjetski poznatom dreseru lovačkih pasa, 65-godišnjem Talijanu Radamesu Benettiju nakon što je uhićen u Zadru pod sumnjom da je organizirao lanac prostitucije. U najmanje 13 navrata, Benetti je na više lokacija u zadarskoj okolici organizirao i posredovao u pružanju seksualnih usluga pet žena sa zadarskog područja od kojih najmlađa ima 19, a najstarija 33 godine. Prema informacijama iz Općinskog državnog odvjetništva (ODO), osnovano se sumnja da je Benetti posuđivao djevojkama novac zauzvrat tražeći da dug umjesto vraćanja novca njemu odrade pružanjem seksualnih usluga, piše Zadarski.hr.

- Postoji osnovana sumnja da je 65-godišnjak od 23. studenog 2015. do 23. siječnja 2016. u Zadru i okolici, u cilju ostvarivanja dobiti i druge koristi, stupio u kontakt s pet hrvatskih državljanki te s njima dogovarao da će im pronalaziti klijente kojima će one pružati seksualne usluge uz naplatu, a dio od dobivenog iznosa će predavati njemu. Nakon što je pronalazio zainteresirane muškarce, osnovano se sumnja da je putem svog mobitela pozivao ženske osobe i dogovarao međusobne susrete između njih i zainteresiranih klijenata te organizirao njihov dolazak do ugostiteljskog objekta, motela i apartmana- kazali su u zadarskom tužiteljstvu. Sudac istrage Županijskog suda u Zadru prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i odredio mu istražni zatvor u trajanju od trideset dana.

Da je slavni dreser pasa kupio kuću na zadarskom području saznalo se još 2007. godine, kada je na području Smilčića kraj Benkovca poginuo 34-godišnji karabinjer Matteo Quattrini. Mladi lovac je stradao od zaostale mine u polju Pržine, a nakon njegove smrti otkriveno je kako se gotovo sva lovišta u zadarskom zaleđu, koja se godinama vode kao minama zagađeni tereni u kojima je prilaz strogo zabranjen, istodobno uredno iznajmljuju strancima za lovni turizam. I to najčešće talijanskim lovcima i dreserima pasa s kojima su sklapani posebni 'ugovori o poslovnoj suradnji za lovni turizam,' prenosi Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:50