POLICIJA MOLI POMOĆ

Jeste li ih vidjeli? PrijateljiMihael (16) i Silvija (15) teSara (16) nestali su u četvrtak

Ako imate bilo kakvu informaciju obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192
 Nestali.hr

SVETI IVAN ZELINA/ZAGREB - Sivija Bukal, 15 godina, i Mihael Karas, 16 godina, nestali su zajedno u četvrtak u 7 ujutro na području mjesta Donja Drenova kod Svetog Ivana Zeline, javlja stranica Nestali.hr. Oboje su se u četvrtak zajedno u ranim jutarnjim satima u nepoznatom smjeru udaljili s adrese Donja Drenova 78, gdje Silvija živi.

Silvija je visoka oko 150 centimetara , ovalnog lica, ima kestenjastu boju kose i očiju te je slabije tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu jaknu, plave traperice i visoke tenisice.

Ivan je visok oko 185 centimetara te također kestenjastu boju kose i očiju. Slabije je tjelesne građe i ima okruglo lice. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, plave traperice i crne tenisice. Prepoznatljiv detalj je naušnice na lijevom uhu ili barem probušena ušna resica.

Spomenutog je dana nestala i 16-godišnja Sara Kurdić . Visoka je oko 172 centimetra, srednje je tjelesne građe i ima smeđe kosu i oči. Lice joj je ovalnog oblika i nosi kontaktne leće. Na listu lijeve noge ima tetovažu. Nestala je nakon što se udaljila s adrese Miramarska 30 u Zagrebu.

Ovog je mjeseca nestao i Alen Zahirvić koji se 4. ožujka nije vratio na adresu Pahinsko 6 u Ivancu. U objavi stoji kako je rođen u Splitu te živu u Dugopolju na adresi Svetog Mihovila 31. Više informacija nažalost nije poznato.

Stranica Nestali.hr, kao i policija te obitelji nestalih pozivaju sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Silviji, Mihaelu, Sari i Alenu da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192.

Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:49