NESTAO

JESTE LI VIDJELI OVOG MLADIĆA? Traži ga brat preko Facebooka, zadnji put mu se javio iz Dubrovnika 27. srpnja

 
 Facebook

Putem društvenih mreža pokrenuta je potraga za mladim Belgijcem po imenu Gert-Jan Dobbelaere koji se obitelji zadnji put javio krajem srpnja iz Dubrovnika.

Njegova obitelj zadnji put se s njim čula 27. srpnja, a ističu da se u Belgiju trebao vratiti 31. srpnja, ali to se nije dogodilo.

Kako javlja Dubrovački vjesnik, u policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj potvrdili su kako ovaj nestanak nije prijavljen ovdašnjoj policiji. Ukoliko ste vidjeli ili bilo što znate o ovome mladome Belgijancu javite se i pomozite obitelji.

Prenosimo što je na svom Facebook profilu napisao njegov brat Steven Dobbelaere.

- Dragi prijatelji i poznanici Gert-Jana Dobbelaerea. Je li netko nedavno od vas vidio ili čuo za moga brata? Je li vam rekao nešto o planovima za putovanja u nadolazećim danima? Posljednji put kad smo se čuli bilo je to 27. srpnja i bio je u tom trenutku u Dubrovniku. Vidjeli su ga u Sarajevu 29. srpnja, planirao je vratiti se 31. srpnja, ali još nije. Vozio je Volkswagenov polo s belgijskom registracijskom oznakom ACF-766. Ako imate bilo kakve informacije, pošaljite u inbox ili pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ako ne, dijeljenje ove objave je također dobar način da nam pomognete, napisao je Steven Dobbelaere na Facebook.

Članak je u međuvremenu podijeljen 3.400 puta, no zasad nema informacija o nestalom bratu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:13