NESTAO

JESTE LI VIDJELI OVOG MLADIĆA? Traži ga brat preko Facebooka, zadnji put mu se javio iz Dubrovnika 27. srpnja

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.08.2018. u 13:24

Facebook

 

Putem društvenih mreža pokrenuta je potraga za mladim Belgijcem po imenu Gert-Jan Dobbelaere koji se obitelji zadnji put javio krajem srpnja iz Dubrovnika.

Njegova obitelj zadnji put se s njim čula 27. srpnja, a ističu da se u Belgiju trebao vratiti 31. srpnja, ali to se nije dogodilo.

Kako javlja Dubrovački vjesnik, u policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj potvrdili su kako ovaj nestanak nije prijavljen ovdašnjoj policiji. Ukoliko ste vidjeli ili bilo što znate o ovome mladome Belgijancu javite se i pomozite obitelji.

Prenosimo što je na svom Facebook profilu napisao njegov brat Steven Dobbelaere.

- Dragi prijatelji i poznanici Gert-Jana Dobbelaerea. Je li netko nedavno od vas vidio ili čuo za moga brata? Je li vam rekao nešto o planovima za putovanja u nadolazećim danima? Posljednji put kad smo se čuli bilo je to 27. srpnja i bio je u tom trenutku u Dubrovniku. Vidjeli su ga u Sarajevu 29. srpnja, planirao je vratiti se 31. srpnja, ali još nije. Vozio je Volkswagenov polo s belgijskom registracijskom oznakom ACF-766. Ako imate bilo kakve informacije, pošaljite u inbox ili pošaljite e-mail na [email protected] Ako ne, dijeljenje ove objave je također dobar način da nam pomognete, napisao je Steven Dobbelaere na Facebook.

Članak je u međuvremenu podijeljen 3.400 puta, no zasad nema informacija o nestalom bratu.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo