STJEPAN VUKUŠIĆ

JOŠ JEDAN UTJECAJNI POŽEŠKI HDZ-ovac SKRIVIO PROMETNU NESREĆU PA POBJEGAO Koordinator poslovanja u važnoj gradskoj firmi razbio dva auta pa odjurio

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Iz Požege u ponedjeljak stiže još jedna vijest o utjecajnom članu HDZ-a koji je skrivio prometnu nesreću pa pobjegao s mjesta događaja. Kako doznaje Telegram, riječ je o Stjepanu Vukušiću, članu tamošnjeg Gradskog odbora stranke te koordinatoru poslovanja gradske tvrtke Tekija.

Nesreća koju je skrivio dogodila se u petak u Ulici dr. Franje Tuđmana u Požegi, a policija je samo šturo priopćila da su naknadno pronašli osobu koja je upravljala automobilom.

Dr. Željko Glavić, predsjednik Županijskog odbora HDZ Požege, potvrdio je Telegramu da zna za taj događaj, te da će večeras na sastanku Gradskog odbora HDZ-a protiv Vukušića tražiti poduzimanje odgovarajućih sankcija.

- Osuđujem takvo ponašanje, rekao je za Telegram, dr. Glavić koji je nedavno osudio i postupak Marijane Obradović, kume ministrice gabrijele Žalac, koja je autom pokosila svoju sugrađanku i također pobjegla s mjesta nesreće, nakon čega je isključena iz HDZ-a.

Prema neslužbenim informacijama Telegrama, Vukušić je svojim autom udario u dva parkirana osobna vozila i pobjegao. Jedan od vlasnika vozila, čiji je automobil marke Seat bio propisno parkiran, kaže da je Vukušić udario u stražnji dio auta i odbio branik, te da se visina štete utvrđuje. Još jedan automobil, marke Audi, također je udaren u blizini kafića Alo-alo u Požegi, i zahvaljujući njegovu vlasniku koji je vidio događaj, policija je pronašla Vukušića, koji je u prošlom mandatu bio vijećnik u Županijskoj skupštini Požeško-slavonske županije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:50