TREĆA PUCNJAVA U DVA MJESECA

JOŠ JEDNA PUCNJAVA U SPLITU Usred bijela dana na ulici propucan 28-godišnjak, policija provodi istragu tko je i zašto pucao na mladog Splićanina

Ilustracija
 Tom Dubravec / Cropix

Dvadesetosmogodišnji mladić propucan je u nedjelju na ulici u Splitu kada je na njega zapucala za sada nepoznata osoba, javila je splitska policija.

Ozljeđivanje se dogodilo oko 11 sati u Velebitskoj ulici, gdje je 28-godišnjak hodao kada je na njega zapucano. Zadobio je prostrijelnu ranu potkoljenice, a vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u bolnicu.

U Velebitskoj ulici u tijeku je očevid, a policija provodi istragu o tome tko je i zašto pucao na 28-godišnjeg Splićanina.

Ovo je treće propucavanje mladića u posljedna dva mjeseca na užem splitskom području, (drugo na području Splita i jedno propucavanje u Srinjinama), a policija je samo u slučaju ranjavanja 26-godišnjeg Mihe F. na Škrapama pronašla počinitelja. Oba ranjavanja u Splitu dogodila su se usred bijela dana, Miho F. je ranjen u 9 sati, a D. B. oko 11 sati pa je prava sreća što nitko od prolaznika nije stradao, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:17