BEDEKOVČINA

JUTARNJI U SUSJEDSTVU GDJE SE DOGODIO BRUTALAN ZLOČIN Rodbina osumnjičenog: Se bumo vas dali na sud; SUSJEDI 'Bio je fin, ali onda je došla droga...'

 
Kuća u kojoj se dogodio zločin (lijevo), privođenje osumnjičenog za ubojstvo
 CROPIX

Šokantan prizor beživotnog tijela starice Vere J. (76) dočekao je u četvrtak prvo zeta ubijene, a onda i hitnu i policiju u Bedekovčini. Dva dana kasnije policija je uhitila mladića (26) kojeg se dovodi u sumnju s ubojstvom.

Nakon provedenoga kriminalističkoga istraživanja kriminalisti iz PU krapinsko-zagorske, u nedjelju poslijepodne osumnjičenoga 26-godišnjaka predali su pritvorskom nadzorniku, a onda je ispitan i u zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu.

Izvjesno je i da će protiv njega u ponedjeljak biti predloženo određivanje istražnoga zatvora.

Točno u podne u ponedjeljak vatrogasci su počeli ispumpavati bunar u dvorištu obiteljske kuće u Aleji Dragutina Domjanića u Bedekovčini.

- Ništ još nije utvrđeno, se bumo vas dali na sud - vikali su u glas baka osumnjičenog i njegova šogorica te brat, negodujući zbog prisustva novinara. Djed i baka osumnjičenog, inače, žive prekoputa kuće ubijene.

Kako smo neslužbeno doznali od susjeda u ulici u kojoj je živjela ubijena Vera J., bilo je još provala, a susjedi su rekli da su odmah posumnjali tko je počinitelj. Njegovi kolege iz škole rekli su nam da je bio normalan dječak i mladić sve dok nije upao u probleme sa drogom.

- Provala je bilo dosta. Koliko znam, osumnjičeni se uvijek fino spominjal, pozdravil. Ne znam za nikakve probleme da je imal - rekla nam je susjeda iz Domjanićeve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:15