ZLOČIN NA PLAŽI

KAKO JE KRVOLOČNI UBOJICA POBJEGAO SA ZRĆA Odjurio na motociklu pa obrijao glavu: U pozadini je nešto daleko ozbiljnije od mrkih pogleda ili neke cure

 N1

Iz stožera za provedbu sigurne turističke sezone u Zadru otkrili su nove detalje o uhićenom osumnjičenom ubojici sa Zrća.

Zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša rekao je da je osumnjičeni ubojica imao gustu tamnu kosu, a nakon počinjenja djela se ošišao na ćelavo i tako pokušao izbjeći da ga pronađu, javlja Dnevnik.hr.

Ali u srijedu navečer, kad je policija bila gotovo nedvojbeno sigurna da se radi o njemu, raspisali su tjeralicu. Zapovijed je bila da mu se ne dopusti da napusti teritorij RH.

- Pohvalno je da smo u roku od 28 sati uspjeli privesti osumnjičenika i da će za njega biti zatražen pritvor. Mislimo da će pobjeći ako ga se pusti. Oružje za sada nije pronađeno. Pretpostavljam da ga je odbacio i prikrio - kaže Prša.

Dodaje da je izgledno je da će se Britanac braniti šutnjom.

- O motivima ne mogu ništa reći, a bojim se da će to biti teško doznati. Bilo je nekakvo naguravanje i bit će da je u pozadini sukoba nešto daleko ozbiljnije od mrkih pogleda ili neke djevojke, rekao je Prša.

S mjesta događaja otišao je motorom i tragom tog motora došlo se do sumnje tko je mogao biti napadač.

- Moguće je da će biti još uhićenih. Voljeli bismo doći do drugih sudionika u tom događaju, ali najvažnije je da smo uhitili ubojicu, istaknuo je.

Uhićenik će u petak u 9:30 sati biti predan pritvorskom nadzorniku u Gospiću, a potom u Državno odvjetništvo u Zadar. Nagađa se da je do sukoba između dviju skupina Britanaca došlo zbog preprodaje droge.

Foto: N1

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:11