ZAVRŠIO U REMETINCU

KAOS NA BRANIMIROVOJ Muškarac (64) sumanuto bježao policiji, vozio je slalom između vozila, a onda je krenuo u suprotnom smjeru...

 
Ilustracija
 Robert Fajt / CROPIX

Pravu pomutnju u ponedjeljak u pola bijela dana napravio je 64-godišnji vozač VW Pola nakon što ga je policajac "uhvatio" u prekršaju.

Naime, oko 14.50 sati 64-godišnjak je vozio zagrebačkom Ulicom Kneza Branimira te je dolaskom do Ulice Svetice prošao kroz crveno svjetlo na semaforu. Taj neoprezni potez uočio je policajac koji mu je pritom dao znak da se zaustavi, međutim, vremešni vozač je dao gas i produžio dalje.

Dok je bježao pred policijom, kažu iz PU zagrebačke, vozač je vozio slalom, da bi dolaskom do križanja s Planinskom ulicom, nastavio vožnju u suprotnom smjeru. Vidjevši da dalje ne može, kod kućnog broja 13 istrčao je iz auta te počeo bježati pješice međutim, policijski službenik ga je sustigao te uhitio i odveo u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

I tad su shvatili prave razloge njegova bijega. Kriminalisti su utvrdili da je riječ o muškarcu za kojim je bilo raspisano više potraga pa je prepraćen direktno u zatvor Remetinec.

- Za prometne prekršaje mu je izdan prekršajni nalog u stjecaju - pojasnili su iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:30