VIŠESTRUKI PREKRŠITELJI

Karlovački sud kaznio trojicu prometnih recidivista

 Nikolina Vuković Stipanićev / CROPIX / CROPIX

Karlovački Općinski sud kaznio je tri višestruka prometna prekršitelja novčano, zatvorski i oduzimanjem vozačke dozvole B kategorije za prekršaje koji su u utorak i srijedu počinili u Karlovcu i Josipdolu.

Kako je izvijestila karlovačka policija 33-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,22 promila i prije polaganja vozačkog ispita uhvaćen je u srijedu na području karlovačkog predgrađa Orlovac, nakon što se nije htio zaustaviti na policijski zahtjev. Osuđen je na jednomjesečnu kaznu zatvora, novčanu kaznu od 8000 kuna i na jednogodišnju zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije.

S 13.000 kuna kažnjen je 44-godišnjak koji je u utorak državnom cestom D1 kroz mjesto Cerovac Vukmanićki vozio automobil karlovačkih registarskih oznaka za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima.

Karlovački Općinski sud s 30 dana zatvora kaznio je 24-godišnjaka koji je u utorak tijekom prometne kontrole u Josipdolu vozio automobil ogulinskih registracija prije stjecanja prava na upravljanje automobilima te je odmah uhićen i dan kasnije osuđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:59