PROBLEMATIČNA TOČKA

KOBNO ŽUTO SVJETLO NA KRIŽANJU S GENSCHEROVOM ULICOM Dvije nesreće na velikom raskrižju u Vinkovcima: Tico se zabio u tegljač, Ford u VW...

 Neja Markičević / CROPIX

U dvije prometne nesreće koje su se u razmaku od četiri sata u srijedu dogodile na križanju južne vinkovačke obilaznice i Ulice Hansa Dietricha Genschera u Vinkovcima ozlijeđene su četiri osobe, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Nešto prije 12 sati, 77-godišnjakinja iz Andrijaševaca upravljajući iz pravca Rokovaca osobnim vozilom „daewoo tico“ vinkovačkih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja s vinkovačkom obilaznicom koja ima prednost prolaza, nije se zaustavila na treptajuće žuto svjetlo te je došlo do udara u tegljač, koji se kretao obilaznicom. Vozačica je ozlijeđena i u OŽB Vinkovci joj se ukazuje liječnička pomoć.

Jutros oko 8 sati 67-godišnjak iz Rokovaca koji je upravljao osobnim vozilom „Ford“ vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Rokovaca u smjeru Vinkovaca, također unatoč treptajućem žutom svjetlu na semaforu koji nije bio u funkciji, nije zaustavio kako bi propustio vozila koja su se kretala obilaznicom. U tom trenutku iz smjera obilaznice naišlo je vozilo „VW“ županjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnjak iz Štitara.

U prometnoj nesreći teže su ozlijeđena oba vozača, dok je 53-godišnjakinja iz Štitara, putnica u vozilu „VW“, lakše ozlijeđena, navodi policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:34