SHOW U PODRAVINI

'KOJI SI TI K...., GOVNO JEDNO POLICIJSKO!' Napao suprugu, a onda i policajce. Jednom psovao mater, drugog pljunuo, kazna koju je dobio je smiješna...

Ilustracija
 Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX

Muškarac (50) iz Virja pošteno je izvrijeđao policajce koji su pristigli pomoći njegovoj supruzi koju je napadao totalno pijan početkom ove godine. Premda je skrivio dosta prekršaja, mora platiti samo 100 kuna kazne, piše Podravski.hr.

Oko 19.35 sati, policajci su stigli u njegovo dvorište po dojavi za obiteljsko nasilje. Kako se nije smirivao te je pružao aktivan otpor, morali su ga vezati lisicama. Tijekom privođenja nasilnik je bio vrlo bučan i bezobrazan.

Jednom je policajcu psovao mater i vikao mu: “Koji si ti k….? Šta radiš na mojoj imovini, govno jedno policijsko!”. Nakon svega, drugome je policajcu pljunuo u lice.

Nakon što su ga priveli u postaju, nasilnom su Virovcu policajci izmjerili 1,79 promila, a zadržan je u postaji na triježnjenju. Sljedećeg je dana pušten kući, a njegova je prekršajna prijava redovnim putem ovih dana riješena na koprivničkom Prekršajnom sudu.

Sutkinja Dubravka Končar Brodarić kaznila ga je sa 750 kuna, no kako je bio uhićen i jedan dan zadržan na policiji, preostalo mu je platiti 150 kuna. Ako plati 100 kuna, što su dvije trećine iznosa, sud će kaznu smatrati plaćenu u cijelosti. Mimo toga mora platiti i 100 kuna sudskih troškova, piše Podravski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:23