VOZAČ JE U BOLNICI

KOMBIJEM PREVOZIO MIGRANTE PA SE ZABIO U POLICIJSKI AUTOMOBIL Bježao od policije pa pao u kanjon i teško se ozlijedio

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.08.2018. u 10:29

Novska, 181216. Policija cijelu noc ispred naplatnih kucica Novska cuva kombi britanskih tablica koji je prevozio migrante. Mnogi migranti su bili u jako losem fizickom stanju te su prevezeni u bolnicu. Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Željko Puhovski / HANZA MEDIA

Ilustracija

U srijedu poslijepodne se u Gornjem Vagancu kod Korenice dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Vozač kombija srpskih registarskih oznaka najprije se zabio u policijsko vozilo, a onda je od policije pokušao pobjeći. U Drežnik Gradu kod kanjona rijeke Korane iskočio je iz kombija i pokušao pobjeći policiji, pri čemu je pao u kanjon i teško se ozlijedio. Ličko-senjska policija je u priopćenju istaknula da je u kombiju bilo 24 migranta koji su nezakonito prešli državnu granicu. Oni će biti procesuirani sukladno Zakonu o strancima.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje, a vozač je hospitaliziran u Općoj bolnici Karlovac, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne po život, javila je u priopćenju Ličko-senjska policija.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo