MLADEN JOZINOVIĆ

KREĆE ISTRAGA PROTIV DIREKTORA ODLAGALIŠTA KOJI SI JE ISPLATIO MILIJUNSKI BONUS Osim toga prijavljen je i zbog lažne fakultetske diplome

 
Mladen Jozinović
 Marko Todorov / CROPIX

Mladena Jozinovića, bivšeg direktora javne tvrtke Piškornica koji je s tog mjesta smijenjen nakon što se doznalo da je sam sebi isplatio milijun kuna bonusa, koprivničko - križevačka policija prijavila je zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, ali i krivotvorenja diplome.

Ne otkrivajući identitet policija je u petak izvijestila kako sumnja da je 38-godišnjak "u svojstvu odgovorne osobe trgovačkog društva i predstavnika u skupštinama povezanih trgovačkih društava s područja Koprivničko – križevačke županije, povrijedio dužnost zaštite njihovih imovinskih interesa tijekom 2016. i 2017. godine i nezakonito si isplatio", preko 2,4 milijuna kuna u bruto iznosu.

"Također, sumnja se da je osumnjičenik nabavio lažnu diplomu i potvrdu o položenim ispitima Fakulteta prometnih znanosti te takve isprave upotrijebio kao prave tijekom 2012. godine prilikom zasnivanja radnog odnosa i upisa akademskog zvanja u radnu knjižicu", izvijestila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:21