DRAMA KOD JEŽEVA

Krš i lom na A3, u strašnom sudaru dva kamiona i dva auta poginule dvije osobe, izbio i požar

Vrlo brzo se na mjestu užasa, dok je plamen sukljao desetke metara u vis i gutao kamione, stvorila gužva
Prometna nesreća i požar kod Ježeva

Dvije osobe poginule su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas u 16.06 sati na autocesti A3 Bregana - Lipovac, točnije na 3. kilometru u smjeru istoka od naplatnih kućica Rugvica i dva kilometra od odmorišta Ježevo.

Prema prvim informacijama, u nesreći su sudjelovala dva teretna vozila i dva osobna, a od siline naleta jednog teretnjaka u drugi teretnjak turskih oznaka koji je prevozio bačve nepoznatog sadržaja, došlo je do vatrene stihije.

image
Prometna nesreća i požar kod Ježeva

Vrlo brzo se na mjestu užasa, dok je plamen sukljao desetke metara u vis i gutao kamione, stvorila gužva, a na intervenciju su se odazvale sve nadležne službe od policije, Hitne pomoći do vatrogasaca.

- Prolazili smo suprotnim trakom i vidjeli gust dim, kad smo došli bliže, prizor je bio šokantan - ispričali su čitatelji portala 24sata.

- Zbog sigurnosti ostalih sudionika u prometu zatvoren je promet od izlaza Rugvica u smjeru istoka i od izlaza Ivanić Grad u smjeru zapada, promet se odvija obilazno na lokalne ceste. Sva vozila zatečena između mjesta događaja se postupno propuštaju. Požar je lokaliziran međutim i dalje se gasi postepeno. U suradnji s nadležnim službama žurno se priprema sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom - priopćili su iz PU zagrebačke.

Okolnosti koje su dovele do prometne nesreće utvrdit će se policijskim očevidom koji još uvijek nije započeo dok se ne stvore svi potrebni uvjeti. Dok se osigurava mjesto nesreće, policija prikuplja informacije od svjedoka očevidaca koji su se u tim trenucima zatekli prvi na poprištu buktinje. Je li u pitanju umor, nepropisna brzina kretanja, trenutak nepažnje ili nešto drugo što je dovelo do velike tragedije i materijalne štete, nije poznato.

image
Prometna nesreća i požar kod Ježeva

A s obzirom na sadržaj bačvi čiji se sadržaj izlijevao te ujedno gorio, upućeni u problematiku se nadaju da neće doći do onečišćenja okoliša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:26