KAOS

KRŠ I LOM NA STAROJ SOLINSKOJ CESTI, TEŠKO OZLIJEĐENA DVOJICA POLICAJACA U njihov auto se zabila pijana vozačica Audija...

Ilustracija
 Željko Hajdinjak / HANZA MEDIA

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu ujutro na staroj Solinskoj cesti sudjelovala su dva policijska vozila te su teško ozlijeđene dvije osobe, javlja Slobodna Dalmacija.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila u 3,45 kada su se sudarili Audi kojim je upravljala vozačica pod utjecajem alkohola i službeno policijsko osobno vozilo. Od jačine udara je Audi odbačen na obližnje ugibalište na kojem je bio zaustavljen policijski kombi i jedno osobno vozilo.

Kako saznajemo, službenici iz policijskog kombija su bili u kontroli prometa te su upravo na ugibalištu zaustavili automobil kada je u njih udario odbačeni Audi.

Prilikom sudara s Audijem u policijskom osobnom vozilu su teško ozlijeđena dva policajca. Ozljede su zadobili i vozačica Audija te putnik iz osobnog automobila na ugibalištu, ali još uvijek nije poznata njihova težina.

Očevidom je rukovodio dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetnika te je utvrđeno da je vozačica Audija bila pod utjecajem alkohola. Cesta je bila zatvorena do 8 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:43