IZMEĐU PETERANCA I SIGECA

KRŠ I LOM U PODRAVINI Nakon strahovitog sudara pet osoba završilo u bolnici, otkriveno i kako je došlo do nesreće, svemu je kumovao - alkohol?

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 03.11.2019. u 22:29

Željko Hajdinjak / HANZA MEDIA

Ilustracija

 

U sudaru dvaju osobnih auta u nedjelju navečer između podravskih mjesta Peteranca i Sigeca pet je osoba ozljeđeno i prevezeni su u bolnicu u Koprivnici, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

"Na otvorenom dijelu ceste između Peteranca i Sigeca sudarila su se dva osobna automobila, pri čemu je pet osoba zadobilo tjelesne ozljede, za sada nepoznatog karaktera, i vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni su radi pružanja liječničke pomoći u Opću bolnicu Koprivnica", priopćeno je iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Slijedi očevid i kriminalističko istraživanje, kojim će se utvrditi sve relevantne okolnosti, dodaje se.

Prema pisanju lokalnih medija, ozlijeđene su u koprivničku bolnicu prevezla tri vozila hitne pomoći, a uzrok prometne nesreće, kako neslužbeno navode, najvjerojatnije je oduzimanje prednosti prolaska.

Epodravina piše, pozivajući se ne neslužbene izvore, da je u jednom od automobila vozač bio pod utjecajem alkohola oduzeo prednost vozaču koji je putovao u smjeru Koprivnice.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo