BIZARAN OBRAČUN

KRVAVA SVAĐA NA TERASI KAFIĆA U VINKOVCIMA Nožem ubo prijatelja s kojim je pio cijelu noć, ranjeni mladić kasnije lagao policiji da zaštiti napadača

Ilustracija
 Robert Fajt / CROPIX

Nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba koji se na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Vinkovcima dogodio 8. siječnja 2019. oko 23.50 sati, 32-godišnjak iz Vinkovaca završio je u tamošnjoj Općoj županijskoj bolnici s ubodnom ranom u predjelu abdomena.

Prethodno je u kafiću došlo do svađe, a potom i fizičkog obračuna između njega i 36-godišnjeg mu sugrađanina, inače njegova poznanika s kojim je u kafiću sjedio i pio. Stariji je u sukobu posegnuo za nožem i ubo mlađega, koji je potom zatražio liječničku pomoć u Centru za hitnu medicinu OŽB Vinkovci.

Ozljeda, srećom, nije bila opasna po život, iako je prema našim informacijama nož zahvatio i tanko crijevo, a ozlijeđeni je, prema riječima Sonje Marinković, glasnogovornice vinkovačke bolnice, zadržan na bolničkom liječenju.

Ozljeda mu je okarakterizirana kao teška tjelesna, što je rezultiralo uhićenjem 36-godišnjaka koji je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, iako je, kako doznajemo, ozlijeđeni prvo rekao da se sam slučajno ozlijedio tako što je pao na oštri predmet, vjerojatno želeći zaštititi napadača.

Obojica su, prema neslužbenim informacijama, bili pod utjecajem alkohola, ali dosad nisu bili zabilježeni u policijskoj evidenciji u negativnom smislu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:39