DRAMA U CITY CENTERU ONE

KRVAVI INCIDENT U SPLITSKOM TRGOVAČKOM CENTRU Kupac izvadio nož i prijetio prodavaču, morali ga svladavati zaštitari, na kraju ozlijedio samog sebe

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.06.2018. u 16:28

Split, 071017.
Velika guzva u City Center One zbog akcije Stila s kuponima za popust u trgovinama koji nude artikle za dom, poput Lonci & poklopci, Perfecta dreams, Vitapur, Lenovo, Muller. Na fotografiji: shoping u City Center One. Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandžić / CROPIX

Arhivska fotografija

Nezapamćen incident odigrao se u splitskom City Centeru One, javljaju čitatelji Slobodne Dalmacije, a informaciju potvrđuju i iz splitske policije. Drama se odigrala u VIP-ovoj prodavaonici kada je jedan od kupaca iz za sada nepoznatog razloga izvukao nož te njime zaprijetio prodavaču. Navodno se s njim prethodno verbalno sukobio.

U za sada neutvrđenom spletu okolnosti muškarac je na kraju ozlijedio samog sebe, a potom su u trgovinu stigli zaštitari City Centera One te su ga oborili na tlo i savladali. Uskoro su na mjesto događaja pristigli djelatnici policije te Hitna pomoć. Svjedoci navode da je na podu bilo krvi.

Policija potvrđuje da su nešto prije 13 sati primili dojavu o incidentu u City Centeru One i da je u njemu ozlijeđen muškarac. Navode kako se okolnosti slučaja još utvrđuju te da je u tijeku očevid nakon kojeg će biti jasnije što se zapravo dogodilo.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo