NASILNIK IZA REŠETAKA

'LAŽ JE DA SAM JOJ UDARAO GLAVOM U ASFALT!' Otkriveno što je na sudu rekao manijak koji je pretukao djevojku u Viškovu

 
 Ronald Gorsic / HANZA MEDIA

26-godišnjak koji je jučer uhićen zbog napada djevojke (19) ispred noćnog kluba u Viškovu i dalje je u pritvoru, a Novi list piše da bi presuda trebala biti izrečena danas, a danas bi trebali biti ispitani još neki svjedoci.

Jučer je iskaz dala i napadnuta djevojka, ali i okrivljeni Šime L., koji je priznao da je došlo do svađe i ošamario djevojku, no dodao je da nije istina da je došlo do takvog nasilja o kojem se govori te da nije njezinom glavom udarao u asfalt. Rekao je da je pritom bilo i dosta alkohola.

Iako su mediji pisali da je djevojci, kojoj se prije toga navodno žestoko nabacivao, nakon što ga je ona odbila nekoliko puta glavom udario o asfalt, zapravo ga se tereti samo za to da ju je ošamario i udario otvorenim dlanom, nakon čega je ona pala na nogostup, piše Novi list. Djevojci je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Podsjetimo, sve se dogodilo u petak rano ujutro, a uz 19-godišnjakinju koju je udario bile su još tri djevojke, prem akojima se također ponašao drsko i nepristojno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:08