U KOPRIVNICI

LIJEČNICI SE BORE ZA ŽIVOT ŽENE KOJU JE NA PJEŠAČKOM PRIJELAZU UDARIO AUTO Od siline udara mu je otpao branik, pješakinja je u bolnici u komi

 Dubravko Vutuc / Podravski.hr

Liječnici se bore za život 45-godišnjakinje koja je kao pješakinja nastradala u prometnoj nesreći u Koprivnici u petak. Podravski javlja da je žena teško ozlijeđena nakon što je na nju naletio osobni automobil koji je vozio 75-godišnjak. Žena je odmah prebačena u koprivničku bolnicu gdje je operirana tijekom cijele noći. I dalje je u induciranoj komi zbog velikih bolova od lomova i unutrašnjeg krvarenja, a policija je za Podravski.hr potvrdila da su njezine ozljede opasne po život. Radi se o majci dvoje djece koja stanuje u blizini mjesta na kojem se nesreća dogodila.

Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava.

Sve se dogodilo u petak oko 16:35 sati na pješačkom prijelazu. Čim je žena kročila na pješački, na nju je Audijem naletio vozač (75). Prednjim dijelom automobila ju je udatio, nakon čega je pala na kolnik, a nesreća se dogodila zbog neprilagođene brzine, loše vidljivosti i kolnika koji je zbog snijega bio sklizak.

Od siline naleta je automobilu otpao prednji branik, a slomljen mu je i hladnjak iz kojeg je istekla tekućina. Poznato je tek da vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:48