STRAVA U OSIJEKU

Majka u kadi pronašla mrtvu kćer: Bivšu manekenku Anu Grepo ubio ugljični monoksid?!

'U šoku smo, nemamo vam što reći. Nismo se tome nadali, bila je puna života', rekla je njezina sestra
 Dorian Horvat / Cropix

ZAGREB - Jedna od najprovokativnijih manekenki i modela 90-tih godina, zamamna dugonoga plavuša Ana Grepo (42) u petak prijepodne pronađena je mrtva u osječkom stanu svoje majke.

Još uvijek nije poznat uzrok smrti, iako su početne neslužbene informacije glasile kako je navodno preminula zbog trovanja ugljičnim monoksidom zbog čega je na mjesto događaja izašla i interventna servisna služba HEP Plina. Zbog nejasnih okolnosti samog događaja, županijski državni odvjetnik u Osijeku zatražio je obdukciju. Prema posljednjim informacijama neposredno pred zaključenje ovog izdanja, saznajemo kako policija ne isključuje ni Anino samoubojstvo. Ana, pravim imenom Ljiljana, u Osijek se vratila prije nekoliko mjeseci i živjela je sa svojom majkom u zgradi u Biševskoj ulici. S nikim nije podijelila razloge koji su je nagnali da se iz metropole vrati u roditeljski dom.

- U šoku smo, nemamo vam što reći. Nismo se tome nadali, bila je puna života i veselja - kratko nam je kazala njezina uplakana sestra Marica Zuzjak.

Živjela povučeno

Susjedi koje smo susreli ispred zgrade u kojoj se dogodila ova tragedija znali su da je Ana radila kao model u Zagrebu i Milanu, ali nitko od njih nije mogao kazati što se s njom događalo posljednjih mjeseci jer je živjela vrlo povučeno.

Njezin javnosti zadnji poznat dečko bio je kontroverzni poduzetnik Dragan Jurilj s kojim je prekinula prije 13 godina.

- Bila je ljuta na mene i prekinuli smo svaku komunikaciju, ali pred njom je tada bila perspektivna budućnost, mislio sam da se odselila trajno u Milano - kazao je Jurilj za Jutarnji.

Anin najbolji prijatelj, modni stilist Neven Ciganović s kojim je čak pokrenula i privatni biznis u Zagrebu, butik i styling savjetovanje, kaže kako je Ana zadnjih godina bila jako nesretna.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:05