REKORDER

MAKEDONAC AUTOCESTOM KOD NOVE GRADIŠKE JURIO GOTOVO DUPLO BRŽE OD LIMITA Policija ga isključila iz prometa nakon što se zaletio brzinom od 254 km/h

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 02.01.2019. u 16:47

Zadar, 060218.
Prestretaci PU Zadarske preko POS aparata (uredjaja namijenjenog za bezgotovinsko placanje) u prosloj su godini prihodili preko 700 000 kuna. Na fotografiji: policijski sluzbenici sa automobilom presretacem.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
Jure Mišković / CROPIX

Ilustracija

Divljanje autocestom A3 kod Nove Gradiške u utorak su zaustavili novogradiški prometni policajci, a Makedonca koji je automobilom njemačkih registracija jurio brzinom od 254 kilometara na sat novčano su kaznili i na mjesec dana mu zabranili vožnju vozilom B kategorije.

Brodsko-posavska policija je 31-godišnjeg "rekordera" zaustavila za Novu godinu oko 12.45 sati, te su ga isključili iz prometa autocestom.

Makedonac je automobilom njemačkih registracija vozio brzinom većom od 250 kilometara na sat, iako je ograničenje na autocesti 130 km/h.

Novčano je kažnjen te mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo