UPOZNALI SE NA NETU

MAKEDONAC SLUNJANKI ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO Prijetio joj, a poslodavcu slao njezine slike i filmiće i objavljivao ih na YouTubeu

 Marko Miščević/CROPIX

Djevojka iz Slunja nije ni slutila da će njezina ljubav s Makedoncem kojeg je upoznala još 2010. godine preko interneta završiti na sudu.

Nakon upoznavanja, prvi puta su se našli u Crnoj Gori, te tamo započeli ljubavnu vezu koju su pet godina održavali uglavnom na daljinu, povremeno se posjećujući, on je na nekoliko mjeseci znao dolaziti u Hrvatsku, a ona u odlaziti u Makedoniju. I onda je prošle godine ona odlučila sve to prekinuti zbog neslaganja karaktera, piše Ka portal.

To mu je priopćila osobno, dok je bio u Hrvatskoj, a on je dan nakon što se vratio u Makedoniju, krenuo s osvetom. Počeo joj je slati uvredljive i prijeteće SMS poruke na mobitel i Facebook profil.

– Zapamtit ćeš me, osvetit ću ti se, uništiti ću ti ugled, razbit ću ti glavu o asfalt i tek tada ću biti miran – prijetio je mladić. On je sve ignorirala, ali on nije na tome stao.

Počeo je nazivati članove njezine obitelji govoreći im da se ona druži s ološem, da se kurva po Karlovcu te da je u financijskoj gabuli. Onda ju je ucjenjivao govoreći da je zbog nje u minusu 750 eura, što su mu bili troškovi putovanja u Hrvatsku, te da će, ako mu ne plati, na e-mailove njezinog poslodavca poslati njezine privatne fotografije i filmiće - što je i učinio. Njezine privatne videouratke objavio je i na YouTubeu.

Djevojka je blokirala njegov Facebook profil, a on bi otvarao nove sve dok ona u konačnici nije izbrisala svoj profil. No ni to nije pomoglo.

Zbog straha i bespomoćnosti sve je odlučila na kraju prijaviti policiji. Provedena je istraga, a ovih dana okončana je optužnicom protiv napasnika. Općinsko državno odvjetništvo traži za njega deset mjeseci uvjetnog zatvora.

U svojoj obrani mladić je rekao da ga je odluka o prekidu jako potresla, pa se odao alkoholu, te da joj je onda vjerojatno u tom stanju slao poruke, detalja se ne sjeća. Rekao je da mu je žao, piše Ka portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:18