KRIM ISTRAŽIVANJE

MALOLJETNICI IZ NJEMAČKE NAPRAVILI RUSVAJ U ZADARSKOM ZALEĐU Pijani ukrali Škodu, vozili se s njom cijelu noć, pa automobil ujutro zapalili

 
Ilustracija
 Marko Todorov / CROPIX

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac i policijske postaje Obrovac proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, radi se o maloljetniku i djetetu koji su državljani Njemačke, koje se sumnjiči za oštećenje tuđe stvari i krađu, prenosi Antena Zadar.

Naime, maloljetnog njemačkog državljanina u dobi od 17 godina se sumnjiči da je u društvu 14-godišnjaka, također njemačkog državljanina, u noći sa petka na subotu u Gornjem Karinu otuđio vozilo Škodu (PŽ) u vlasništvu 59-godišnjakinje, kojeg su tijekom noći koristili. Maloljetnici su bili pod utjecajem alkohola.

Nakon što su se odvezli u pravcu Benkovca, u subotu ujutro oko 7 sati na D-27 otuđeno vozilo su zapalili te je u potpunosti izgorjelo.

Materijalna šteta iznosi oko 70 tisuća kuna, a prema obojici je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe i oštećenja tuđe stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:37