POLICIJA SVE ISTRAŽUJE

'MAMA, NAPAO ME RAZBOJNIK, PROVALIO JE U NAŠ STAN' Majka u WC-u zatekla sina (11) s ubodnom ranom na vratu, pored njega je bio krvavi nož...

Arhivska fotografija
 Nikola Vilić / CROPIX

Jedanaestogodišnji dječak iz Splita je pod još nerazjašnjenim okolnostima zadobio porezotinu na vratu te je odveden na Hitni kirurški prijem KBC Split gdje mu je pružena liječnička pomoć.

O tome je policija dobila informaciju od strane bolnice u četvrtak u 14.34 sati.

Iz policije nam kažu da su stupili u kontakt s djetetovim roditeljima, dok trenutno s djetetom ne mogu razgovarati jer mu se pruža liječnička pomoć.

Dječak je navodno bio sam u stanu u Sarajevskoj ulici u Splitu, a pod kojim je okolnostima zadobio ozljede, istraga tek treba utvrditi.

Kada je ušla u stan, majka je zatekla dijete u WC-u, a pored njega je bio krvavi nož.

Dječak je rekao majci da ga je ozlijedio razbojnik koji je upao u stan, ali ti navodi djeteta će se provjeriti tek sutra. Dječak je na operacijskom stolu i dok se ne oporavi s njim policija ne može razgovarati. Tek tada će se znati je li dijete govorilo istinu ili se radi o samoozljeđivanju.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija iz bolničkih izvora, kod dječaka se radilo o ubodnoj rani vrata, kakva je sama po sebi potencijalno opasna po život. Međutim, dječak je u nesreći imao sreću jer nisu ozlijeđene velike krvne žile, što bi izazvalo iskrvarenje.

Nakon operacijskog zahvata, koji je izveo maksilofacijalni kirurg uz asistenciju specijalista otorinolaringologije, rane su sanirane, a dječak se dobro oporavlja i prema neslužbenim informacijama izvan je životne opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:54