DRAMA

MASOVNA TUČNJAVA I PUCNJAVA NAKON SUDARA BMW-a I RENAULTA U RIJECI Nakon prometne nesreće izbio žestoki ulični obračun, policija privela više osoba

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Nakon prometne nesreće s materijalnom štetom u subotu navečer na području Škurinja u Rijeci došlo je do tučnjave više osoba, ali i pucnjave iz vatrenog oružja. Zbog obračuna s druge strane zakona intervenirala je i riječka policija koja je u I. policijsku postaju u Rijeci privela više osoba.

Prema izvješću PU primorsko-goranske, oko 19:20 sati policija je zaprimila dojavu o sukobu i pucnjavi na križanju Ulica Ive Lole Ribara i Milana Rustanberga. Policajci su obavili očevid povodom prometne nesreće u kojoj su sudjelovali BMW i Renault riječkih tablica.

Dvojica vozača stari 28 i 25 godina su se nakon nesreće i potukla pa je mlađi izvukao deblji kraj i lakše je ozlijeđen.

Dok kriminalističko istraživanje još uvijek traje, u policijsku postaju doveden je i 45-godišnji muškarac koji nije sudjelovao u sudaru već ga se povezuje s pucnjavom iz vatrenog oružja.

Koji je bio motiv ispaljivanja metaka koji, srećom, nikoga nisu pogodili niti su propucana stakla na okolnim zgradama, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:52