INCIDENT NA PILAMA

MASOVNA TUČNJAVA ISPRED POZNATOG DUBROVAČKOG RESTORANA Potukli se sezonci iz Slavonije i 'kajakaši', sve su gledali zaprepašteni turisti

Ilustracija
 Tonci Plazibat / CROPIX

Sinoć oko 21 sat došlo je do brutalnog fizičkog okršaja petorice muškaraca u poznatom dubrovačkom restoranu. Iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske potvrdili su za Dubrovački vjesnik kako su zaprimili dojavu o tučnjavu u jednom od restorana na prostoru Pila, te da je kriminalističko istraživanje u tijeku nakon čega će biti poznato više detalja.

Kako Dubrovački vjesnik doznaje iz pouzdanih izvora, u obračunu su sudjelovala dva sezonska radnika iz Slavonije na jednoj strani, te tri Dubrovčana na drugoj strani, prilikom čega su jednoj osobi slomljeni zubi i rasječeno čelo, a drugoj razrezana ruka do kosti. Gosti restorana, koji su se u tim trenucima našli na licu mjesta, zgroženi su viđenim, a jedan od nasilnika je navodno od ranije poznat policiji.

Prema neslužbenim informacijama Dubrovačkog dnevnika, do incidenta je došlo kad su iz restorana napali "kajakaše", koji u blizini ovog prostora drže svoje kajake. Verbalni sukob je ubrzo eskalirao u fizički.

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, jedan je mladić zbog ozljeda zadržan u Općoj bolnici Dubrovnik, a riječ je o Slavoncu koji radi u Dubrovniku.

Već neko vrijeme u Pilama ne vladaju dobri odnosi između ugostitelja i "kajakaša", a sinoć je sve rezultiralo fizičkim sukobom ispred preneraženih gostiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:01