POLICIJA POKRENULA ISTRAGU

MASOVNA TUČNJAVA U SRCU NAŠE OMILJENE TURISTIČKE DESTINACIJE U općoj makljaži sudjelovalo 15-ak ljudi, mahalo se metalnom šipkom, psovalo i naguravalo

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.07.2019. u 19:26

Dalibor Fiimonovic / FACEBOOK

 

Petnaestak osoba verbalno se i fizički sukobilo u subotu, 13. srpnja, oko 13 sati u trgovini u Ulici Carera u Rovinju, piše Glas Istre. Iz Policijske uprave istarske tvrde da je do sukoba došlo zbog prodaje odjevnih predmeta.

- U subotu, 13. srpnja, oko 13 sati, u trgovini u Ulici Carera u Rovinju došlo do verbalnog sukoba između nekoliko osoba oko prodaje odjevnih predmeta. Sudionici događaja potom su izašli na ulicu, gdje su nastavili s narušavanjem javnog reda i mira, a nekoliko od njih se i fizički sukobilo - rekli su iz policije.

- Policijski službenici su obavili razgovore s gotovo svim sudionicima događaja i svjedocima, a kriminalističko istraživanje se nastavlja. Javnost ćemo po okončanju izvida izvijestiti o svemu utvrđenom - dodali su.

Snimka sukoba građanja u rovinjskoj Ulici Carera proširila se društvenim mrežama, a na njoj se može vidjeti i čuti kako je spomenuti sukob i izgledao.

 

Sudionici sukoba jedni drugima unosili su se u lice, mahalo se metalnom šipkom, a sve je popraćeno glasnim psovkama. Kako piše Glas Istre, u sukobu su sudjelovali prodavači tekstila u Ulici Carera, a lokalno stanovništvo sumnja da je do okršaja došlo zbog nesuglasica oko snižavanja cijena i privlačenja kupaca.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo