STRAVIČAN ZLOČIN

MASOVNI UBOJICA S KAJZERICE NAJAVIO JE ŠTO ĆE NAPRAVITI?! Sve se odigralo u jednom zagrebačkom kafiću, izvor tvrdi da je čuo što je rekao prijatelju

 
Maja Tojagić i Igor Nađ
 Facebook

Stravičan zločin šesteročlane obitelji na zagrebačkoj Kajzerici potresao je hrvatsku javnost. Kako saznaje Slobodna Dalmacija od izvora koji je želio ostati anoniman, 36-godišnji Igor Nađ još je jučer bliskom prijatelju dao naslutiti da će nešto napraviti.

Sve se odigravalo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku gdje je Nađ došao oko 9 sati, a kad je odlazio, bilo je oko 14 sati.

- Vidio sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pokraj mene. U jednom sam trenuku čuo kako mu govori: 'Ovo je posljednji put da me vidiš', kaže izvor.

Je li ga prijatelj shvatio ozbiljno ili je samo prešao ovih teških riječi, sad se može samo nagađati. Kontaktirali su i spomenuti ugostiteljski objekt, no nitko nije odgovarao na telefonske pozive.

Podsjetimo, Vukovarac Igor Nađ, sinoć je nešto prije 21 i 30 hladnokrvno ubio šest osoba da bi u ranim jutarnjim satima na području Brezovice počinio samoubojstvo.

Među žrtvama su tri žene, dva muškarca i 10-godišnje dijete.

Kao zasad nepotvrđeni motiv spominje se ljubomora, među ubijenima je i njegova djevojka Maja, dok je njihova dvomjesečna beba preživjela ovaj strašni masakr, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:17