DNO DNA

MEDICINSKOJ SESTRI IZ ZAGREBA UKRALI AUTO DOK JE RADILA NOĆNU 'Odradila sam smjenu i otišla na parkiralište, a onda - šok!'

 
 CROPIX, Facebook

Dok većina u nevolji velikodušno pritekne u pomoć, postoje i oni koji koriste situaciju i operiraju s druge strane zakona. Što reći o lopovu koji je pod okriljem noći sa subote na nedjelju kraj zagrebačkog KB Sveti Duh odlučio ukrasti auto, i to omiljeni VW na crnom tržištu automobila?

Bila bi to najobičnija, još jedna u nizu krađa limenih ljubimaca da kojim slučajem, taj automobil nije u vlasništvu djelatnice te bolnice koja svesrdno cijeli život pomaže drugima.

Medicinska sestra Anita Radović Mišić odaslala je apel nakon noćne i nadasve zahtjevne smjene u bolnici obzirom na situaciju s koronavirusom kao i potres koji je uzdrmao metropolu i okolicu.

Nepoznati lopov trenutno uživa u njezinom Golfu 1.6tdi iz 2013. godine pa ga ovim putem pozivamo da vozilo vrati i barem se malo iskupi za zlodjelo koje je napravio.

- U nedjelju sam išla u noćnu smjenu koja mi počinje u 19 sati. Auto sam parkirala na parkiralištu u 18.30 sati. Odradila sam smjenu i krenula prema parkiralištu oko 8 sati kako bih išla kući. A kad ono šok. Auta nema. Inače radimo po 12 sati, ali jučer ujutro s obzirom na potres ostali smo svi duže. Prijavila sam krađu policiji i još uvijek od njih povratne informacije nemam, a vjerojatno je neće ni biti. Od auta su mi ostale još rate kredita koje trebam otplatiti - ispričala je za Jutarnji list pokradena žena. Nakon što su u njezinom okruženju doznali da je ostala bez vozila, građani su ponovno pokazali veliko srce ponudivši joj svoje aute dok se ne snađe.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da je u noći sa 21. na 22. ožujka u Ulici Sveti Duh nepoznati počinitelj otuđio VW Golf zagrebačkih oznaka u vlasništvu 38-godišnjakinje i da je materijalna šteta 100 tisuća kuna.

Inače, to nije bio jedini ukradeni VW. U Ulici Vrbani također je bez istog modela auta ostao i 29-godišnji mladić kojeg je lopov stojim činom oštetio za 120.000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:47