UŽAS KOD ČAKOVCA

'MI SMO SAMO STAJALI, A ON SE DVAPUT ZABIO U NJU' Procurili novi detalji horora u Međimurju, pijani vozač koji je skrivio incident vraćao se sa svadbe

 
 CROPIX

Djevojci koja je u subotu nastradala u prometnoj nesreći kod Čakovca amputirane su obje noge, a u međuvremenu je u javnost izašla i informacija da je ona u četvrtom mjesecu trudnoće.

Podsjetimo, djevojka (21) je u posljednji trenutak prije nesreće uspjela odgurnuti kolica u kojima je bila beba, čime je vjerojatno djetetu spasila život, no ona je ostala priklještena uz betonsku ogradu nakon što je pijani vozač naletio na nju autom.

Sve se dogodilo kad je 21-godišnjakinja bila u šetnji sa sinom (4) i suprugom Zlatkom, koji je za Međimurske novine rekao da se sve dogodilo u sekundi. Desna noga joj je amputirana čim se automobil zaletio u nju i priklještio ju na ogradu. Nakon toga su ju sumještani stavili u auto i krenuli prema hitnoj pomoći.

– Mi smo samo stajali, a on se dva puta zabio u nju. Ne mogu vam opisati koliko sam tužan, jer joj nisam mogao pomoći. Sve se dogodilo u sekundi, još sam u šoku - rekao je za Međimurske novine njezin suprug Zlatko.

Vozaču (38) koji je na nju naletio izmjereno je 1,06 promila alkohola u krvi, a neslužbeno se doznaje da se vraćao sa svadbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:25