ISTRAGA TRAJE

MISTERIJ SMRTI OCA DVOJE DJECE KOD ZAGREBA Mještani šokirani, pronašli su ga na polarnoj zimi kod potoka, kruži nekoliko verzija o uzrocima smrti

 
Ilustracija
 HANZA MEDIA

Pod još nerazjašnjenim okolnostima u večernjim satima utorka u Črečanima na svetozelinskom području u dvorištu jedne kuće uz sam rub potoka pronađen je mrtav 35-godišnji muškarac, inače suprug jedne zelinske frizerke.

Mještane je šokirala smrt na cičoj zimi te kruži nekoliko verzija događaja. Obdukcijom je dosad utvrđeno da smrt nije nastupila zbog nekog udarca ili nezgodnog pada, ali još niz vještačenja je u tijeku kao i kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice koje su prethodile tragediji tog oca dvoje djece.

- Bio je u društvu nekih prijatelja u kafiću Mustang. Pili su i družili su se. Navodno se potukao s nekim od njih pa je otrčao van te se sakrio u dvorištu iza obližnje kuće preko puta kuće, uz potok gdje je nađen smrznut. Drugi susjed kaže da su ga prijatelji išli tražiti svega 10-ak minuta nakon što je napustio lokal jer su planirali otići u susjedni kafić. No vratili su se u Mustang jer su ga našli onesviještenog pa su i njega donijeli. Od zime je sasvim poplavio, animirali su ga, ali neuspješno. Nije mu se moglo pomoći. Mislimo da je dobrano svemu kumovao alkohol ‘pomiješan’ s temperaturama ispod ništice - kaže za Jutarnji list jedna od mještanki Črečana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:28