POTRAGA U TIJEKU

MISTERIOZNA PUCNJAVA U NOVOM ZAGREBU Zalutali metak pao na balkon 39-godišnjakinje, oštećen i osobni automobil. Policija: 'To je ugrožavanje života'

Ilustracija
 CROPIX

Zagrebačka policija intenzivno traga za jednom ili više osoba koje su jučer ispalile više hitaca iz vatrenog oružja na području Novog Zagreba.

Kako su izvijestili, jučer oko 20 sati i 35 minuta u ulici Božidara Magovca kroz pokrov balkona privatnog stana doletjelo je zrno streljiva. Pritom je, kako navode, došlo do dovođenja u opasnost života 39-godišnjakinje.

Jutros je, pak, policiju nazvao 47-godišnji stanar iste ulice prijavivši da mu je oštećen prednji poklopac motora osobnog automobila Renault Scenic zagrebačkih registarskih oznaka. Vjeruje se da je oštećenje također nastalo zbog zalutalog metka.

Je li riječ o kakvom obračunu ili, što je vjerojatnije, nekome tko se "veselio" pucajući iz pištolja u zrak, tek treba utvrditi.

- Policijski službenici prikupljaju obavijesti s ciljem utvrđivanja okolnosti ili eventualne povezanosti ova dva događaja. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - priopćili su iz PU Zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:45