NIJE IDENTIFICIRAN

MISTERIOZNA SMRT U ŠUMI NA PODRUČJU ZAGVOZDA Pronađen leš nepoznatog muškarca, je li riječ o čovjeku čiji je nestanak prijavljen tijekom rujna?

Ilustracija
 HANZA MEDIA

Lovci koji su prolazili kroz šumoviti predio u mjestu Mušure na području Zagvozda pronašli su mrtvo muško tijelo. Tijelo je primijećeno u nedjelju oko 10 sati i nije bilo u raspadajućem stanju, piše Slobodna Dalmacija.

Radi se, kako se doznaje, o muškarcu srednjih godina, a pored tijela nisu pronađeni dokumenti niti bilo što drugo što bi ukazivalo na identitet pokojnika.

Iako se ne sumnja da se radi o kaznenom djelu, na mjestu pronalaska tijela obavlja se očevid po nalogu Državnog odvjetništva, a obavit će se i obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok i vrijeme smrti.

Na imotskom području ovih tjedana nije zabilježen nijedan slučaj teškog ozljeđivanja ili ubojstva, no tijekom rujna policiji je s tog područja prijavljen nestanak muške osobe koja do sada nije pronađena.

Radi li se baš o toj osobi ili o nekom drugom, ne može se prejudicirati dok ne završi obdukcija i ne utvrdi se identitet te osobe.

Od ljudi s terena doznaje se da ničija obitelj za sada nije obaviještena kako bi došla na prizorište i prepoznala tijelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:15