POTRAGA TRAJE

MJESECIMA IZ RIJEČKE TVRTKE IZVLAČIO ELEKTRIČNE KABLOVE Nepoznati lopov iz skladišta otuđio i 20 kliješta za zavarivanje, sve skupa vrijedi 200.000 kn

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 16.10.2019. u 15:22

Split, 030519. Na splitskoj Rivi danas je PU splitsko-dalmatinskoj predan mobilnog preventivni centar policije, odnosno posebno opremljeno kombi vozilo koje ce pomoci policajcima u obavljanju svojih duznosti.
Darovnicu je u ime Ministarstva unutarnjih poslova potpisao Jozo Suker, zamjenik glavnog ravnatelja policije, a u ime Saveznog ministarstva unutarnjih poslova Savezne Republike Njemacke Andreass Backhoff, glavni ravnatelj interventnih snaga policije SR Njemacke.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Cizmic / CROPIX

Ilustracija

Policija traga za nepoznatim kradljivcem koji je iz tvrtke u naselju Kantrida u Rijeci ukrao 850 metara električnih kablova i 20 kliješta za zavarivanje, vrijednih najmanje 200 tisuća kuna, izvijestila je u ponedjeljak primorsko-goranska policija.

Prema dosadašnjim saznanjima, počinitelj je u razdoblju od 1. svibnja do 14. listopada iz skladišta na području Kantride u Rijeci otuđio 850 metara električnih kablova za zavarivanje, 20 komada kliješta za zavarivanje i druge predmete.

Procjenjuje se da je riječko dioničko društvo tom krađom oštećeno za najmanje 200 tisuća kuna, priopćili su iz policije ne navodeći o kojoj je tvrtki riječ.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo