DRAMA U PUSTODOLU

MJEŠTANI U NEVJERICI Novi vlasnici kuće čistili dvorište pa pronašli ljudsku lubanju, drugih kostiju nema: 'Sve je puno policije i policijskih vozila'

 
 Arhiva/Screenshot

Mještani malog sela Pustodol u Donjoj Stubici u dvorištu jedne kuće pronašli su ljudsku lubanju, potvrdila je PU krapinsko zagorska.

Vlasnika kuće novinari portala Zagorje.com zatekli su na mjestu događaja, no nije želio razgovarati s njima. Rječiti nisu bili baš ni susjedi, koje je ova vijest iznenadila.

Priča koja kruži selom kaže da su vlasnici, koji su tu kuću navodno kupili tek prije nekoliko tjedana, prilikom raščišćavanja dvorišta i okoliša kuće u šikari pronašli ljudsku lubanju, navodno žensku, no takvo što može se potvrditi tek nakon DNK analize.

Drugih kostiju navodno nema.

– Bilo nam je čudno što se zbiva, jučer i danas tu je bilo puno policije i policijskih vozila. Danas 40, jučer možda 30 – kaže jedan susjed, dodavši da mu je sva ta policija i situacija priskrbila nervozu u želucu.

Mještani ne misle da je riječ o zločinu, već da je, kako je u blizini stubičko groblje, neki pas našao lubanju i donio je na dvorište i zakopao.

– Inače bi bilo i drugih ljudskih kostiju. Uostalom, malo smo selo, svi smo na broju, nitko ne fali – kažu mještani.

Prijašnji vlasnik kuće bio je 80-godišnji starac koji je živio sam, a kuća je prodana nakon njegove smrti novim vlasnicima, koji još tu ne žive, saznaje Zagorje.com.

Dežurne su službe provele očevid, a nakon analize bit će poznato više informacija, piše Zagorje.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:14