DRAMA U VALPOVU

MLADA SLAVONKA DETALJNO OPISALA MANIJAKA KOJI JU JE POKUŠAO SILOVATI 'Pratio me pa odvukao u grmlje! Ugrizla sam ga i ogrebala, evo kako izgleda...'

 
Ilustracija
 Danijel Soldo / CROPIX

Društvenim mrežama se u nedjelju navečer počela širiti vijest da Valpovom i okolicom navodno hara silovatelj što je uzbunilo i uplašilo građane, piše Glas Slavonije.

Valpovčanka Lucija Venak na svojem je Facebook profilu napisala kako ju je 10. kolovoza prvo pratila a onda i napala muška osoba u ulici Antuna Branka Šimića u Valpovu.

Kaže kako ju je napadač pokušao odvući u grmlje, no ona se uspjela obraniti radi čega je muškarac završio s ogrebotinama i ugrizima.

Lucija Vanek dala je i detaljni opis osobe koja ju je napala: muškarac, visok oko 170 centimetara, u dobi od 30 do 35 godina, mršav, žilav, tamne kratke kose i poduže brade.

Istom je prilikom pozvala javnost da ako primijete takvu osobu s ogrebotinama ili ožiljcima, neka istu što prije prijave, ali se ujedno i pripaze od njegovih mogućih novih napada.

Glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske, Vesne Žnidarić Bolarić rekla je da je policija u petak, 10. kolovoza, zaprimila dojavu o pokušaju silovanja u Valpovu te da je kriminalističko istraživanje u tijeku, piše Glas Slavonije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:26