ZLOČIN U ISTRI

MLADI NIJEMAC (23) UBIJEN KOD PULE! Počinitelj nakon krvavog napada pobjegao s mjesta zločina, policija ga pronašla i uhitila na plaži

Ilustracija
 Tomislav Krišto / Hanza media

U utorak navečer oko 22.40 minuta na Fažanskoj cesti nedaleko od Pule, kako je javila policija, nožem je ozlijeđen 23-godišnji njemački državljanin koji je potom s prijateljima pobjegao na terasu ugostiteljskog objekta.

Ozlijeđeni njemački državljanin prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je u 1.45 sati preminuo.

Policija je dobila dojavu o tom događaju oko 22.50 minuta i to da se ozlijeđena osoba nalazi na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Valbandonu.

- Policijski službenici su odmah nakon dojave pristigli na mjesto događaja i započeli s mjerama traganja za počiniteljem te su oko 00.20 sati, na plaži na Puntiželi, pronašli i uhitili osobu koja se dovodi u svezu s kaznenim djelom. Muškarac je priveden u policijsku postaju te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje, navode u policijskoj upravi Istarskoj.

Neslužbeno doznajemo da je počinitelj hrvatski državljanin.

Koliko saznajemo, nesretni Nijemac izboden je na Fažanskoj cesti kod kućnog broja 55, ali nitko od susjeda ili vlasnika obližnjih štandova i pekare nije ništa primijetio, čuo niti vidio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:12