KAKVA BESRAMNOST!

MLADIĆ KOJI JE MASTURBIRAO NASRED CVJETNOG TRGA ZAVRŠIO U ZATVORU Ponašanjem na Prekršajnom sudu zapanjio je sve prisutne

 
 youtube screenshot

Mladić koji je 10. lipnja u pola bijela dana u centru Zagreba, točnije na Cvjetnome trgu, golog torza i spuštenih gaća masturbirao na očigled stotinjak ljudi, završio je u zagrebačkom Remetincu. Prekršajni sud u Zagrebu ga je, naime, osudio na sedam dana zatvora u kojem će ostati do idućeg četvrtka, a nakon puštanja na slobodu, 26-godišnjem Zagrepčaninu počinje teći šestomjesečna zabrana prilaska Cvjetnom trgu!

- Policijski službenici PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje da je počinio prekršaj iz članka 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te su protiv njega podnijeli optužni prijedlog – rekli su nam iz zagrebačke policije.

Na Prekršajnom sudu, pak, gdje je priveden četvrti dan nakon egzibicionističkog performansa 26-godišnjak nije pokazivao sram ni nelagodu već je naglasio da bi “to ponovio opet”. On je, prema zakonu, “na javnom mjestu vrijeđao i omalovažavao moralne osjećaje građana”.

Podsjetimo, prekjučer se društvenim mrežama ekspresno proširila video snimka mladića sa sunčanim naočalama kako besramno masturbira i ejakulira u smjeru prolaznika. Nesvakidašnji prizor pokazivanja svog muškosti snimili su turisti koji su skandalozno ponašanje popratili smijehom i čuđenjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:26