STRAVA U ZADRU

MLADIĆ NESTAO NAKON IZLASKA, PRIJATELJI GA NAŠLI U TEŠKOM STANJU 20-ak SATI KASNIJE Ležao je u podnožju stubišta s ranom na glavi, umro je u bolnici

Ilustracija
 CROPIX

Od posljedica teških ozlijeda glave koje je na još neutvrđen način zadobio u prošlu nedjelju u napuštenom poslovnom prostoru u Šibenskoj ulici na Bilom brigu u Zadru, u subotu je u zadarskoj Općoj bolnici preminuo 28-godišnji Zadranin H. M., piše Zadarski.hr.

Mladi Zadranin nestao je u prošlu nedjelju oko 2 sata ujutro nakon izlaska sa društvom.

Večer je uobičajeno proveo u zabavi s prijateljima. Nakon obilaska klubova krenuo je kući od kada mu se izgubio svaki trag. Mobitel mu je bio ugašen, a prijatelji koji su ga tražili cijeli dan pronašli su ga oko 23 sata u teškom stanju. Ležao je u podnožju stubišta s velikom ranom na zatiljku. Nakon što su ga zatekli u teškom stanju odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je mladića prevezla u zadarsku Opću bolnicu.

Iako su okolnosti u kojima je pronađen pobudile sumnju u fizički napad, njegovi poznanici zasad odbacuju tu mogućnost, a policija se još nije izjasnila o okolnostima stradavanja mladića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:52