POKUŠAJ UBOJSTVA

Mladića ubo nožem, pa ga napali bijesni gosti

Tučnjava 19-godišnjeg Ž. M. i 37-godišnjeg J. B. ispred kafića 'M' u I. Kozari putu na Peščenici završila je tako da je stariji muškarac ubo mlađeg u prsa. Sukob, potpomognut promilima, dogodio se noćas oko 1 sat
Zagreb, 220309.Stalni klijent opljackao automat klub u Ilici.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar/CROPIX

ZAGREB - Tučnjava 19-godišnjeg Ž. M. i 37-godišnjeg J. B. ispred kafića "M“ u I. Kozari putu na Peščenici završila je tako da je stariji muškarac ubo, najvjerojatnije nožem, mlađeg u prsa.

Sukob, potpomognut promilima, dogodio se noćas oko 1 sat. Obojica su prethodno pila u kafiću, a nakon što su izašli van posvađali su se i potukli.

Nakon što je ubo 19-godišnjaka u prsa, J. B. je pobjegao, a mladić je došao do svojih prijatelja i rekao im što se dogodilo te su mu oni pružili pomoć do dolaska Hitne.

Ipak, 37-godišnjak se nakon kratkog vremena vratio pred kafić, gdje su ga dočekali razljućeni gosti koji su uzeli pravdu u svoje ruke i napali ga.

Srećom, obojica imaju samo lakše ozljede. Mladić je prevezen u Plućnu bolnicu, a 37-godišnjak u bolnicu u Dubravi. Napad je okvalificiran kao pokušaj ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:10