NIJE SE SJEĆAO

MODRIĆ STIGAO U OSIJEK, SASLUŠAN U OPĆINSKOM DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU 'Moja savjest je čista. Rekao sam istinu kao što sam je i do sada govorio'

 Emica Elvedji / Hanza Media

Luka Modrić stigao je u Osijek gdje će na Općinskom državnom odvjetništvu biti saslušan zbog sumnje da je počinio kazneno djelo davanja lažnog iskaza na suđenju Zdravku Mamiću i ostalima, optuženima da su nezakonito izvlačili novac iz Dinama

Protiv Modrića je istraga pokrenuta nakon njegovog svjedočenja na sudu, na koje je USKOK uložio prigovor smatrajući da je promijenio svoj iskaz u odnosu na onaj koji je u prostorijama USKOK-a dao tijekom istrage u kolovozu 2015. godine.

Riječ je o dijelu iskaza koji se odnosi na datum potpisivanja spornog aneksa ugovora između Modrića i Dinama, a kojim je dogovorena podjela transfernog obeštećenja za njegov transfer iz Dinama u engleski Tottenham.

Emica Elvedji / CROPIX

Nakon sat i pol vremena koliko je proveo na saslušanju u ODO-u Modrić je izašao iz zgrade i u kratkoj izjavi nazočnim predstavnicima medija rekao da se odazvao pozivu kako bi iznio svoju obranu:

- Moja savjest je čista. Rekao sam istinu kao što sam je i do sada govorio. To je sve što vam mogu reći u ovom trenutku.

Emica Elvedji / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:43