FRONTALNI SUDAR

MOTOCIKLIST SKRIVIO PROMETNU NESREĆU KOD ŠIBENIKA Liječnici se bore za život 40-godišnjeg Šibenčanina, teške ozljede zadobio i 15-godišnjak

Arhivska fotografija
 Robert Fajt / HANZA MEDIA

U frontalnom sudaru dvaju motocikla koji se u nedjelju oko 16 sati dogodio na državnoj cesti između mjesta Vrpolja i Boraje, na predjelu Konjičke Drage, teške i po život opasne ozljede zadobio je 40-godišnji Šibenčanin, vozač Kawasakija. On je odmah operiran u šibenskoj bolnici, ali je i dalje životno ugrožen. Putnik na Kawasakiju, a riječ je o 15-godišnjem dječaku, kao i 24-godišnji vozač motocikla Aprilia Shiver splitskih registracija zadobili su teške ozljede, ali su izvan životne opasnosti.

Obavljenim policijskim očevidom utvrđeno je da prometnu nesreću skrivio 24-godišnji vozač splitskog motocikla. On je upravljajući motociklom bez valjane vozačke dozvole za tu kategoriju vozila, zbog neprilagođene brzine prešao na suprotni trak prometnice i sudario se s motociklom Kawasaki Kle 500 šibenskih registracija kojim je upravljao 40-godišnjak iz Šibenika. Nakon sudara, Splićanin je s motociklom pao na zemljanu bankinu, dok su vozač šibenskog motocikla i maloljetni putnik s tog motocikla pali na kolnik.

Protiv 24-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:50