NESREĆA U GRABARJU

MRTAV PIJAN POKOSIO MLADIĆA (17) I DJEVOJKU (19) 'Vozač ni ne zna što je napravio, bio je prepijan, bilo je strašno... Jaukali su od bolova'

 
 Požega.eu

Noćas, nešto iza ponoći u Grabarju, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni 17-godišnji mladić i njegova dvije godine starija prijateljica, piše Požega.eu.

Njih dvoje su se kretali uz kolnik pokraj igrališta, cestom koja vodi u središte sela, budući da na tom dijelu ne postoji pješačka staza. Mladić (17) je kako neslužbeno doznajemo iz susjednog sela Tominovca i on je pokraj sebe gurao bicikli, a djevojka (19) iz Grabarja koju je on htio otpratiti do kuće. U jednom trenutku iza leđa im je naišao Passat požeških registarskih oznaka. Vozač je, kažu mještani, bio mrtav pijan zbog čega najvjerojatnije nije ni mogao uočiti pješake ispred sebe. U njih se gotovo izravno zabio.

I mladić i djevojka su zadobili teške tjelesne ozlijede. Imaju višestruke prijelome. Zadržani su na bolničkom liječenju, jedno na Odjelu traumatologije, a drugo je šok sobi.

- Čuli smo što se dogodilo. To je bilo strašno. Taj nesretni vozač nije ni znao što je napravio tom dečku i curi jer je bio prepijan. Oni su bili su pri svijesti i jaukali od bolova i šoka - rekao je vidno potresen mještanin Grabarja.

Cesta je na tom dijelu bila zatvorena za promet sve do završetka očevida nakon kojeg će biti poznato više detalja o samoj prometnoj nesreći, piše Požega.eu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:16