ŠTO JE MISLIO?

MRTAV PIJAN SJEO ZA VOLAN, POLICIJA GA SREĆOM UHITILA Osječanin napuhao čak 4,34 promila, prijeti mu masna kazna i boravak iza rešetaka

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 19.11.2019. u 18:10

Zagreb, 101112.
Skorpikova.
Zagrebacka prometna policija veceras je povodom proslave Martinja pojacano testirala vozace na alkohol i droge. Kroz kontrolnu tocku dvoje policijskih sluzbenika iz 2. policijske postaje u Luckom, smjestenih tijekom akcije u Skorpikovoj ulici, izmedju 23 sata i ponoci proslo je u postotku nevjerojatno mnogo trijeznih - vozacica. No jedan od zaustavljenih vozaca imao je 2 promila alkohola u krvi, te je odvezen na trijeznjenje. Na fotografiji: sluzbenica prometne policija sa vozacem koji je u krvi imao 2 promila alkohola.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / CROPIX

Ilustracija

Kod 58-godišnjeg vozača policija je u Osijeku jučer usred dana izmjerila 4,34 promila alkohola u krvi te ga je uhitila, priopćila je u utorak osječko-baranjska Policijska uprava.

Vozača osobnog automobila iz prigradskog naselja Tenje policija je zaustavila u ponedjeljak u 14,50 sati u Osijeku, a alkotestom mu je utvrđena koncentracija alkohola u krvi od 4,34 promila. Vozač je uhićen u skladu s odredbama Prekršajnog zakona.

"Za ovaj prekršaj predviđena je novčana kazna do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije na tri mjeseca i šest negativnih prekršajnih bodova", ističe policija.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo