DRAMA U KOPRIVNICI

MRTVI PIJANI VEĆ U 14 SATI POČELI RADITI KAOS U KAFIĆU Bacali stolove i stolice, razbijali čaše i flaše, a konobarica im nastavila točiti alkohol!

Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Dvojica muškaraca u dobi od 30-ak godina u subotu su napravila pravi rusvaj u kafiću Taraščice u Koprivnici, na Trgu podravskih heroja, priopćila je policija, a javlja Podravski.hr.

Je li njihovu pijanstvu kumovala proslava Dana grada Koprivnice ili što drugo, nije poznato, no već malo nakon podneva dobro su se napili.

U takvu stanju bez ikakva povoda počeli su razbijati inventar kafića. Na terasi su bacali stolove i stolice te razbijali čaše i flaše, sve što im je došlo pod ruku. Intervenirala je policija te ih je privela oko 13,45 sati. Izmjereno im je 1,76 i 1,89 promila alkohola u krvi. Odvedeni su u postaju na trežnjenje.

Prekršajni sud će tijekom nedjelje, u konzultaciji s policijom, odlučiti hoće li protiv dvojca provesti žurni prekršajni postupak ili će na sud redovnim putem.

Konobarica kafića već je kažnjena zbog toga što je dvojici huligana nastavila točiti alkohol dok su već bili dobro alkoholizirani. Kazna u takvim slučajevima iznosi stotinjak kuna, navodi Podravski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:50