SIN PRIJAVIO NESTANAK

MRTVO TIJELO 78-GODIŠNJAKA PRONAĐENO U RIJEČKOM AKVATORIJU Muškarac je isplovio kao što je to i inače činio, uzrok smrti se utvrđuje

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Riječka Lučka kapetanija pronašla je beživotno tijela nestalog 78-godišnjaka u Riječkom akvatoriju, priopćeno je iz Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Službenici Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimili su u četvrtak nešto prije 19 sati posredstvom Policijske uprave Primorsko – goranske dojavu o nestanku muške osobe u Riječkom akvatoriju. U akciju traganja odmah se uključila Lučka kapetanija Rijeka.

Detalje o nestalome J.S. (rođen 1941. godine), državljaninu Republike Hrvatske, dao je njegov sin koji je nadležne službe informirao kako mu je otac jučer tijekom dana isplovio vlastitom brodicom, ali se nije vratio u predviđenom vremenu.

Policijski službenici prenijeli su informaciju u MRCC Rijeka da je brodica nestalog pronađena privezana za bovu, oko 20 metara od obale mjesne športske lučice Kantrida, ali bez traga nestalome.

Nažalost, nedugo nakon pokretanja akcije traganja, sinoć u 20.06 sati, službenici Lučke kapetanije Rijeka javili su o pronalasku tijela nestaloga uz vanjsku stranu lukobrana brodogradilišta 3. Maj, o čemu je obaviještena Postaja pomorske policije Rijeka, čiji službenici su preuzeli tijelo, a sve daljnje informacije u ovom slučaju nadležna je Policijska uprava Primorsko – goranska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:30