STRAVA

MUŠKARAC U PULI IZBO PSA PRED OČIMA VLASNICE Žena u suzama: 'Samo je pala, krv je šikljala na sve strane. Izdahnula mi je na rukama'

 
Ilustracija
 Ivan Mijic / CROPIX

U subotu poslijepodne je u Šijanskoj šumi u Puli brutalno ubijen pas. Vlasnica je šetala s prijateljicom i Koko (7), kujicom američkog staforda, kad je nepoznati muškarac iz Pule izbo njezinog psa. Od četiri rane nožem, jedna je bila čak osam centimetara duboka, piše Glas Istre.

'Koko je bila kućni pas, naš ljubimac, odgojena da bude s djecom. Ona je spavala s mojom djecom. O njezinoj blagoj naravi, mada spada u opasne pasmine, dovoljno govori činjenica da se ona uopće nije branila, da je primila četiri uboda nožem i krenula prema meni…. Nakon nekoliko metara samo je pala, dok je krv iz nje šikljala na sve strane', ispričala je vlasnica ubijenog psa zastajući između rečenica da bi obrisala suze.

Dodala je kako je prilikom šetnje s prijateljicom i psom vidjela mladića i djevojku s psom. Na povratku su ih opet vidjeli, a Koko je krenula prema njima pozdraviti ih i ponjušiti, priča vlasnica.

'No čim je prišla, taj je manijak uhvatio svog psa, dignuo ga u zrak i krenuo rukom prema mome psu. Bio je to dečko od dvadeset i nešto godina, odjeven u maskirne hlače s nekakvom vojnom narukvicom oko ruke. U početku uopće nisam shvatila što se događa, pas je cvilio, ovaj ga je i dalje ubadao... Vezala sam šal oko nje, ali nisam mogla spriječiti daljnje krvarenje', rekla je za Glas Istre vlasnica ubijene kujice Koko, kojoj je njezina ljubimica izdahnula na rukama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:30