TEŠKA PROMETNA NESREĆA

NA AUTOCESTI U NJEMAČKOJ SMRTNO STRADAO MUŠKARAC Policajci došli na očevid pa se šokirali kada su vidjeli što drugi vozači rade na mjestu tragedije

Ilustracija
 REUTERS

Dvije prometne nesreće dogodile su se u gotovo isto vrijeme u srijedu oko 16 sati na autocesti A6 između Neuendettelsaua i Schwabacha u Bavarskoj.

Poginuo je jedan muškarac čiji identitet policija nije objavila. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i s autoceste sletio u šumu. Preminuo je na licu mjesta. Prema policijskom priopćenju, taj dio autoceste je neko vrijeme bio zatvoren za promet u oba smjera.

Kako javlja Fenix magazin, policajci koji su došli na mjesto nesreće u kojoj je poginuo muškarac, šokirali su se vidjevši kako drugi vozači usporavaju vožnju u blizini nesreće i mobitelima snimaju nesreću.

'Najmanje četiri promatrača fotografirala su nesreću svojim mobilnim telefonom. Policija takvo ponašanje neće tolerirati, kažnjavat ćemo sve koji snimaju tuđu nesreću i patnju. Ne shvaćamo što se to događa s ljudima', napisali su policajci u priopćenju, piše Fenix magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:10