OSUMNJIČENI ZA DVOSTRUKO UBOJSTVO

NA BAJAKOVU UHIĆEN ROĐAK UBIJENIH NA STRUGAMA! Nije pružao nikakav otpor policijskim službenicima

 Goran Mehkek / Hanza Media

Na graničnom prijelazu Bajakovo jutros je uhićen Damir M. (35), bliži rođak ubijenih na Strugama u subotu popodne. On se dovodi u vezu s ubojstvom Marice M. (77) i Siniše M. (51), a od ranije je policiji poznat po razbojstvima i nasilništvu...

Damir je uhićen u ranim jutarnjim satima na Bajakovu, pretpostavlja se u autobusu. Službene osobe odmah su mu prišle, a on nije pružao nikakav otpor.

Ministar Božinović također je potvrdio da se uhićenje dogodilo...

Podjetimo, Damir M. jučer je za Jutarnji list rekao da nije kriv za ubojstvo, da je u potpunom šoku da ga se sumnjiči za ovakav gnjusan zločin, te da misli da je on bio meta...

Inače, nećak ubijene Marice je odavno poznat policiji, a najpoznatiji slučaj odnosi se na oružanu pljačku oko 3 milijuna kuna vrijednog zlatnog nakita iz Zlatarne Celje 2010. u Vlaškoj. Tada je bio uhićen kao glavni organizator razbojništva, dok su kao njegovi pomagači uhićena trojica braće koja žive doslovce nekoliko kućnih brojeva dalje u Strugama.

Damir je tada osuđen na 6 godina zatvora, međutim nakon izdržavanja kazne ponovno je imao problema sa zakonom jer je 2015. automobilom s ceste izgurao jednoga mladića koji mu se navodno viđao s tadašnjom djevojkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:20